Pripremni centri za Kembridž ispite BIJELJINA

ANGLIA uspešno priprema kandidate svih nivoa za polaganje Cambridge English Qualifications ispita još od davne 1996. godine…

Ako ste iz Bijeljine ili bliže okoline onda nećete imati mnogo muke oko izbora oko pripremnog centra za Kembridž Ispite – jer je jedna škola sinonim za kvalitetnu nastavu, a to je Centar za strane jezike ANGLIA BIJELJINA.

Zahvaljujući istinskom pregalaštvu i izuzetnoj posvećenosti regionalni centar Semberije ima nešto što mnogo veći gradovi u celom regionu nemaju – ANGLIA Bijeljina je akreditovani član EAQUALS – a, međunardonog udruženja za evaluaciju i akreditaciju kvaliteta jezičkih usluga.

To je čini jednom od svega devet škola u regionu koje nose ovu prestižnu akreditaciju, a jednom od svega tri u čitavoj Bosni i Hercegovini.

Drugim rečima, teško da možete napraviti bolji izbor.

Ovo je škola koja veoma aktivno prati trendove u nastavi stranih jezika, kako u metodološkom tako i u tehnološkom smislu. Prava je retkost pronaći ustanovu koja na prostoru bivše SFRJ isporučuje nastavu na nivou na koji se očekuje od najboljih u mnogo prospreritetnijim društvima od naših.

Posvećeni smo pružanju kvalitetne nastave stranih jezika od 1996. godine. Mnoge generacije učenika smo ispratili na put uspješnih karijera i ispunjenja životnih ciljeva. Zalažemo se za unapređenje profesionalnosti, upotrebu novih tehnologija, podizanje standarda u nastavi stranih jezika i podsticanje entuzijazma. Težimo da zapošljavamo i kontinuirano usavršavamo kvalitetne nastavnike i administrativno osoblje kako bismo postigli kvalitet i razvili potrebu za stalnim ličnim usavršavanjem. Cilj nam je da ponudimo našim klijentima najbolji kvalitet za uloženi novac.

MISIJA ŠKOLE ANGLIJA (KOJA NIJE SAMO MRTVO SLOVO NA PAPIRU VEĆ FORMULACIJA ONOGA ŠTO USPEŠNO POSTIŽU SKORO ČETVRT VEKA)

Zahvaljujući izuzetno visokim standardima i opremljenosti školskog prostora, pripremni centar ANGLIA BIJELJINA je redovno i mesto održavanja Cambridge English Qualifications ispita.

Kontakt podaci:

Adresa: Profesora Bakajlića 15
Tel.: 055/220-621, 220-622
Fax: 055/220-626
Viber: +387 65 / 00 66 22
sajt: http://anglia-bijeljina.com/sr/
E-mail: info@anglia-bijeljina.com
Sekretar: milanka.njego@anglia-bijeljina.com
Skype: anglia.v
Facebook: https://www.facebook.com/skolastranihjezika.anglia
Instagram: https://www.instagram.com/anglia.bijeljina/