Pripremni centar ANGLIA BANJA LUKA

Jedan od najstarijih i najsupešnijih pripremnih centara za ispite, ANglia Banja Luka
Prostorije Pripremnog Centra – Jovana Dučića 41, Nova Varoš, Banja Luka

Škola engleskog jezika

English Language Studio Anglia, Banja Luka je osnovana 2007. godine, a od 2011. godine smo pripremni centar za ESOL ispite. Kako bismo našim polaznicima obezbijedili što veću udobnost i komfor, omogućavamo polaganje ESOL ispita u Banjaluci.
Diploma Kembridž ESOL ispita garancija je Vašeg znanja bez obzira želite li studirati u inostranstvu, tražite li posao u nekoj od renomiranih međunarodnih kompanija ili jednostavno tražite potvrdu o poznavanju engleskog jezika.

Stručan, dinamičan tim

Naš stručni tim iskusnih predavača i instruktora priprema kandidate za sve ESOL ispite od A1 do C2 nivoa. Osoblje Anglie je visokokvalifikovano, stručno i bogato iskustvom. Pozitivnom energijom, entuzijazmom, dinamičnim radom i opuštenom atmosferom želimo Vaše vrijeme učiniti što učinkovitijim i prijatnijim.

Pažnja posvećena individualnim potrebama

– Rad je zasnovan na interaktivnoj, komunikacijskoj metodi uz poklanjanje potrebne pažnje ostalim jezičkim vještinama, pri čemu se polaznici ohrabruju za individualni rad, grupni rad i rad u paru. S obzirom na to da broj kandidata u grupi nikada ne prelazi 10, svakom pojedincu se poklanja potrebna pažnja.

Krajnji rezultat kao pokretačka snaga

Cilj Anglie je da polaznicima pomogne u postizanju uspjeha. Svi aspekti programa osmišljeni su tako da dovedu upravo do toga.
Naši polaznici već od 8 godina starosti prave prve korake u ESOL ispitnom svijetu, a rezultati koje postižemo su na izuzetno visokom nivou i uz stoprocentnu prolaznost.

Priprema

Naši kursevi razvijaju sve vještine neophodne za polaganje ovih specifičnih ispita. Polaznici dobijaju dodatne materijale za pripremu kao i online materijale za samostalan rad kod kuće, te promptnu povratnu informaciju o napretku. Takođe organizujemo probne ispite za naše kandidate uz korisne informacije o tome kako ostvariti što bolji rezultat u pojedinim vještinama. Kandidati imaju mogućnost dolaska na individualne konsultacije u cilju ostvarenja što boljeg rezultata.


Za više informacija obratite se na:
English Language Studio Anglia

Bul. V. Stepe Stepanovića 177, Starčevica
Banja Luka

Telefon: 051 928 896
Mobilni / viber: +387 65 665 160

Email: info@angliabl.com
Internet stranica: www.angliabl.net
Facebook stranica: Anglia Banja Luka