DOWNTOWN ENGLISH STUDIO Pripremni centar Čačak

Downtown English Studio je škola stranih jezika i pripremni centar za Kembridž ispite koja iza sebe ima više od 8 uspešnih godina rada. Za to vreme uspeli smo da odškrinemo vrata u svet engleskog jezika mnogim klincima, tinejdžerima, ali i onima koji su odavno izašli iz školskih klupa i mislili da se u njih više nikada neće vratiti.

Jedan od osnovnih ciljeva naše škole je usklađenost nastave sa potrebama polaznika, pa iz tog razloga organizujemo različite oblike nastave, kao što su:

  • opšti konverzacijski tečajevi, gde je primarni cilj osposobljavanje kandidata za uspešnu komunikaciju na stranom jeziku,
  • priprema učenika za polaganje međunarodnih ispita (Kembridž ispiti i TOEFL).

Od samog početka rada u septembru 2012. godine, u školi Downtown English Studio imali smo vredne đake koji su razumeli značaj učenja engleskog jezika i uz našu pomoć stekli neki od Cambridge English sertifikata.

Od samog osnivanja, škola radi i kao pripremni centar za Kembridž ispite. Broj kandidata iz naše škole koji su polagali ove ispite nije veliki, ali su zato postignuti rezultati odlični. Prema zvaničnim statističkim podacima Cambridge Assessment, renomirane i najstarije organizacije za procenu znanja engleskog jezika u svetu, naši učenici koji su u 2017. i 2018. godini polagali Cambridge Advanced ispit, poznatiji kao CAE, postigli su izvanredne rezultate. U 2017. godini naši kandidati su u proseku imali 193 poena na ovom testu, što je za 6,6 poena više od zajedničkog proseka kandidata iz drugih pripremnih centara u svetu. U 2018. godini naši kandidati su u proseku imali 194 poena, što je čak za 7,3 poena više od proseka na svetskom nivou. Želimo da pomenemo još i to da nijedan naš kandidat nije pao bilo koji od pomenutih ispita.


Kao što se možemo pohvaliti svojim učenicima, ponosni smo i na svoje nastavnike. Što se engleskog jezika tiče, u školi rade tri profesora sa velikim iskustvom u radu sa polaznicima različitih uzrasta. Bez obzira na iskustvo, svi nastavnici redovno pohađaju programe stručnog usavršavanja, a jedan od naših profesora je nedavno stekao i licencu ispitivača za Kembridž ispite. Svi zajedno funkcionišemo kao složan tim, a zajdenički cilj nam je da naši učenici engleski nauče, usavrše ili jednostavno još više zavole i u njemu uživaju.

Kako da stupite u kontakt sa DOWNTOWN ENGLISH STUDIO Pripremni centar Čačak?

Adresa Pripremnog Centra: Gradsko šetalište 49, Čačak
Kontakt telefon: 064 3449370
Sajt: https://downtown-english-studio.business.site
Facebook stranica: https://www.facebook.com/downtown.english.studio/