C1 Advanced ispit (CAE) datumi i cene polaganja-kompjuterski

Ovo su samo mogući datumi održavanja kompjuterskog ispita C1 Advanced u 2024 godini. U ovom trenutku zagarantovano polaganje kompjuterskim putem moguće je samo u Beogradu, ali ako ste baš zainteresovani da se to uradi i izvan Beograda možete nam se obratiti u formularu na dnu ove stranice.

Datumi polaganja pisanog dela ispita su fiksni, određeni su od strane Cambridge Assessment English i ne mogu se pomerati. Datum polaganja usmenog dela ispita može biti istoga dana kada je i pismeni ispit ili u danima koji prethode ili slede pismenom ispitu (srednja kolona u tabeli ispod).

Ispod tabele sa mogućim datumima nalazi se tabela sa potvrđenim rokovima. U njoj se nalazi datum i mesto održavanja te broj preostalih mesta za prijavi.

Ukoliko ste kandidat sa posebnim potrebama poslednji dan za prijavu je najmanje 12 (slovima: dvanaest) dana pre datuma navedenog kao Poslednji dan za prijavu u tabeli ispod. Ovo je period koji je neophodan da bi se mogla obezbediti adekvatno modifikovana ispitna pitanja.

Mogući datumi polaganja C1 Advanced (kompjuterski) u 2024

Više informacija od 1. aprila 2024. godine.

Potvrđeni datumi kompjuterskog polaganja C1 advanced u 2024. godini

Trenutno nemamo potvrđenih rokova. Više informacija od 1. aprila 2024. godine.

Pogldajte i potvršene rokove za papirno polaganje C1 Advanced ispita u 2024 godini.

Cene polaganja C1 Advanced (kompjuterski) do kraja jula 2024

Individualni Centar nivo 1 Centar Nivo 2 Centar Nivo 3 Premium
23000 RSD22000 RSD21400 RSD20200 RSD18.400 RSD

Za cenovnike ispita u Bosni i Hercegovini nas kontaktirajte putem kontakt forme ispod sa naznakom da vas zanima polaganje u BiH.