Pripremni centar MAGIC WAND Novi Beograd

Magic Wand studio za strane jezike
Bulevar Zorana Đinđića 109-II – Blok 29
11070 Novi Beograd – Srbija
Info telefon: +381 60 0803234
e-mail:  magicwand.ssj@gmail.com
school@magicwand.co.rs
skola@magicwand.co.rs

SAJT     www.magicwand.co.rs

Studio “Magic Wand” osnovan je 2009. godine kao škola engleskog jezika za decu predškolskog uzrasta, osnovce, srednjoškolce i studente.
Osnovna zamisao je priprema polaznika za polaganje Cambridge ispita i na taj način dobijanje međunarodno priznate diplome od strane Cambridge univerziteta.
Rad se odvija u grupama ne većim od osam polaznika. Postoji mogućnost učenja u manjim grupama sa maksimalnim brojem od četiri učenika.
Od 2011. godine osim engleskog jezika možemo da ponudimo i kurseva nemačkog i italijanskog jezika. 

Nastavom engleskog jezika se bavimo u skladu za preporučenim evropskim standardima  koristeći udžbenike CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS-a. Nivoi kurseva obuhvataju raspon  nastave za decu od 5 godina do pripreme za međunarodne ispite i usklađeni su sa CEFR-om (Common European Framework of Reference for Languages).

Pre upisa na kurs, polaznici polažu Placement Test kako bi se njihov nivo znanja preciznije odredio i predložila odgovarajuća grupa.
U radu se koristi CD koji prati određeni program kao i dodatni materijal radi proširenja vokabulara i usavršavanja gramatike. Stalna provera znanja je obavezna i ona se sastoji od redovnih testova predviđenih programom, a ukoliko se pokaže potreba, učenici rade i dodatne testove.

Diktati su obavezni posle svake pređene lekcije(Unit)osim za polaznike vrtićkih grupa.
Domaći zadaci koji se redovno proveravaju su takođe stalna praksa škole, a da bi se učenicima olakšalo usvajanje novih reči, praktikujemo i korišćenje malog rečnika u koji nastavnik upisuje nove reči sa izgovorom i prevodom. 
 

Broj časova zavisi od uzrasta i može da bude 2 ili 3 po 45 minuta sedmično.
Škola organizuje i letnje časove konverzacije i učenja kroz društvene igre po završetku nastave u junu u trajanju od 8 časova od 60 minuta. Nastava se odvija u manjim grupama od 2 do 4 učenika kao i većim od 5 do 8 učenika i organizuje se u poslepodnevnim i večernjim terminima osim letnjih časova koji su u jutarnjim terminima. 

Leave a Reply

Name *
Email *
Website