IELTS POLAGANJE BEOGRAD

IELTS polaganje Beograd? Ispitni Centar Context u saradnji sa Centrom za evropske ispite , vam od aprila 2021. godine nudi komjutersko polaganje IELTS ispita i to Academic i General Training module.

Polaganje se obavlja u prostorijama nastavnog centra Informatika AD u Jevrejskoj ulici 32, na Dorćolu u Beogradu.

Zakažite polaganje IELTS testa u Beogradu!

• Datum testa: 26.06.2021
Rok za registraciju: 21.06.2021
Mesto: International Exam Centre Context INFORMATIKA AD, Jevrejska 32 Beograd
Format: KOMPJUTERSKI
Rezultati: 3-5 dana.

✅ Onlajn  Registracija IELTS Academic:

Klikom na sliku dolazite do polja za registraciju

IELTS Akademski test je namenjen ljudima koji se spremaju za visoko obrazovanje ili profesionalni angažman u engleskom govornom okruženju. Ovaj test odražava odlike akademskog jezika i procenjuje da li ste spremni da započnete studiranje ili obuku (usavršavanje) u inostranstvu na engleskom jeziku.


✅ Onlajn registracija IELTS General Training:

Klikom na sliku dolazite do polja za registraciju

General: IELTS test opšte obuke namenjen je onima koji idu u zemlje u kojima se govori engleski jezik, radi srednjeg obrazovanja, radnog iskustva ili programa obuke. Test se fokusira na osnovne veštine “preživljavanja” u širokom društvenom kontekstu i na radnom mestu.

Prednosti komjuterskog polaganja IELTS

IELTS je uveo kompjutersko testiranje 2017. godine i danas je dostupno širom sveta. Kompjutersko polaganje IELTSa vam nudi jednostavno i lagano iskustvo testiranja. Da biste saznali na koje načine je vam IELTS isporučen putem računara može biti od koristi kliknite na link: https://www.ieltsessentials.com/prepare/ielts-on-computer-myth-vs-truth

Saznajte više o usmenom delu IELTS testa preko video poziva: https://ielts.com.au/about-us/ielts-speaking-test/video-call-speaking/.

Računarski isporučeni IELTS rezultati biće dostupni 3-5 dana nakon datuma testa, dok će papirni rezultati biti dostupni tek nakon 13 dana.

Bodovanje i priznatost IELTS testa

Ako ste se ikada zapitali o tome kako se boduje IELTS ili su Vam potrebne dodtane informacije od o rezultatima IELTS ispita  pogledajte video: https://www.ieltsessentials.com/results/about-ielts-scores.

IELTS prihvata više od 10.000 različitih obrazovnih, vladinih organizacija i firmi u 145 zemalja, što znači da su mogućnosti za studiranje i migraciju gotovo neograničene.
Za spisak organizacija koje priznaju IELTS: https://www.ieltsessentials.com/about/who-accepts-ielts.

Ne čekajte više! Napravite sledeći korak i rezervišite svoje polaganje već danas!

Biće nam zadovoljstvo da Vas vidimo na IELTS testu.

Ako na svoja pitanja ne pronađete odgovor, uvek ćemo vam rado odgovoriti i to što je pre moguće.