Pripremni centar za Kembridž ispite RAKOVICA I RESNIK

Škola stranih jezika Rainbow School Beograd organizuje kurseve engleskog, nemačkog i francuskog jezika na četiri lokacije u gradu. Duga tradicija uspešnog poslovanja koja datira od 1995. godine, kursevi jezika za sve generacije, savremene nastavne metode i brojne vannastavne aktivnosti, samo su neki od prednosti naše škole. 
Rainbow School Beograd je zvanični pripremni centar za polaganje međunarodno priznatih Cambridge English Assessment ispita u Srbiji, koji je odobren od strane Cambridge University. Posebno smo ponosni na činjenicu da naši đaci već preko 15 godina beleže odlične rezultate na svim Cambridge ispitima: YLE, KET, PET, FCE, CAE.
 
Škola stranih jezika Rainbow School Beograd nudi tečajeve engleskog, nemačkog i francuskog jezika za sledeće uzraste: 
-Mališani od 4-7 godina 
-Mlađi osnovci 7-12 godina 
-Tinejdžeri 13-19 godina 
-Studenti 
-Odrasli 
 

Nastava u školi Rainbow School Beograd održava se u moderno opremljenim učionicima, a kvalitetan rad odvija se primenom najsavremenijih audio, video i digitalnih nastavnih metoda. Naš tim čine vrhunski predavači koji u svom radu koriste udžbenike renomiranih izdavača, najčešće Macmillan i Oxford University Press. Maksimalna
posvećenost predavača i kontinuirano usavršavanje, kao i sjajna atmosfera na času garantuju odličan napredak polaznika.

Kao oficijelni predstavnik jezičko-sportskog kampa SKOURAS iz Grčke, Rainbow School Beograd svake godine organizuje letnju školu na Halkidikiju, gde đaci imaju priliku ne samo da unaprede svoje znanje jezika, već i da učestvuju u brojnim sportskim aktivnostima i druženju sa vršnjacima iz drugih zemalja. 
 

U sklopu škole Rainbow School Beograd postoje hor i dramska sekcija, a naši đaci često uzimaju učešće na različitim manifestacijama, predstavama i takmičenjima. Takođe, ostvarili smo uspešnu saradnju i sa mnogobrojnim školama širom Srbije. 

Rainbow School Beograd je organizator tradicionalne manifestacije “Rainbow Schoolijada” kojom se proslavlja uspešan završetak svake školske godine. Pored naših đaka i nastavnika, ova velika manifestacija koja se održava na teritoriji opštine Rakovica, okuplja đake iz drugih škola, decu iz predškolskih ustanova, kulturno-umetničkih društava, plesnih grupa, škola stranih jezika iz Beograda i ostalih delova Srbije. 


 
Škola stranih jezika Rainbow School Beograd nalazi se na sledećim lokacijama: 

-Podavalska 78, Resnik 
-Osnovna škola “Nikola Tesla”, Rakovica 
-Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica 
-Beli potok
 
 
Radno vreme: 
Ponedeljak – Petak od 16-21h
Subota od 09-15h

Nedelja neradna

Fejsbuk stranica škole https://www.facebook.com/RainbowSchoolBelgrade/

250
Kandidata
100
Upešnost u %